Írott Kritika - Defender II

2012.05.08. 20:42

Sziasztok futaki vagyok ez a kritika pedig elfog történi a többitől mivel egy telefonos játékot mutatok be. Emiatt is írott mert nem tudtam gameplayyel készülni.

Most viszont vágjunk bele az egyik legjobb Androidos játékba,a Defender II-be.

 

A Defender 2 mint a neve is mutatja egy Tower Defense játék kis mobilunkra. A játék lényege hogy minden szinten leverjük az adott ellenfél seregét íjunkkal. Az ellenség lehet ilyen emebri lény vagy nem tudom mi,lehet gyorsan futó troll, de akár lehet lebegő gömbhal illetve valami démon féle valami. Illetve katapultokkal is összefuthatunk. És minden 10. pályán egy boss kapunk.10 pályánként óriás trollokat de 50. pályánként varázslókat akik egy sárkányon ülnek. Egyébként itt csak nekem jutott eszembe a Gyűrűk Ura?

Ez persze nem Orcs Must Die! Tower Defense hogy csapdákat raksz le benne hanem jönnek és ölöd őket. Ebben mondjuk segít egy tűz,a sebző,egy jég,azaz egy fagyasztó és egy villámcsapás,azaz egy maradandó sebzést adó képesség is. Illetve XP-s fejlődésünk során ha szintet lépünk akkor oldódnak ki különféle tárgyak pl.: íjjak de fejleszthetjük várfalunkat,láva árkunk sebzését és kb.: mindent. Ezeket arannyal vagy gyémántokkal kell kioldani amiket egy menet megnyerése után kapunk. Persze ha fizetünk nem játékbeli pénzben akkor egyből kapunk többet is belőlük. . Jah azt mondtam ,hogy ha kioldunk achievementeket akkor bonuszokat kapunk? De a játék legjobb pontja az a multi. Mert igen van benne. Egy kettő fős multi. A lényeg ,hogy van kettő játékos és az nyer aki tovább bírja ki anélkül ,hogy meghalna. És ez nagyon jól meg is oldották a pl.: hasonló képességű emberekkel dob össze meg olyanokkal akiknek kb.: ugyanolyan tárgyai vannak mint neked stb.

Szerintem ha van androidos telefonotok szedjétek le hisz most jön a legjobb INGYEN VAN!

Gyerünk fogjátok a mobilotok és töltsétek ezerrel.

Szerintem egy telefonos játékról többet nem lehetne elmondani

Sziasztok

Futaki

A bejegyzés trackback címe:

https://wwwgeteam.blog.hu/api/trackback/id/tr414496960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása